Written by

HBO premijere u junu: Pravi detektiv

m:tel IPTV| Views: 106

true-detective

Ekskluzivna premijera nove sezone

Ekskluzivna premijera 2. sezone hit-serije iz originalne HBO produkcije “Pravi detektiv” zakazana je za noć između nedjelje i ponedjeljka, 22. juna u 3.00 časa po lokalnom vremenu. Ponovni susret sa prvom epizodom (i narednih sedam) gledaoci će imati istoga dana, u terminu od 20.05 časova.

Bizarno ubistvo spaja tri policajca i jednog kriminalca, dok svaki od njih pronalazi svoj put u mreži zavjereništva i izdaje u sušnim predjelima Kalifornije. Kolin Farel je Rej Velkoro, kompromitovani detektiv u industrijskom gradu Vinči, u blizini Los Anđelesa. Vins Von igra Frenka Semjona, kriminalca i biznismena koji je u opasnosti da izgubi sve što je stekao u životu, dok njegova supruga i najbliži saveznik (Keli Rajli) teško izlazi na kraj sa izborima koje ona i njen muž donose.

Rejčel Mekadams je Eni Bezerides, detektivka iz okruga Ventura, koja se često ne slaže sa sistemom za koji radi, dok Tejlor Kič igra Polu Vudroa, ratnog veterana i policajca motociklistu drumske patrole Kalifornije. On otkriva mjesto zločina koje će pokrenuti istragu koja uključuje tri različite policijske grupe, višestruke kriminalne mahinacije i milijarde dolara…

Scenarista serijala je Nik Picolato, a reditelj prve dvije, od osam epizoda je Džastin Lin.