Written by

HBO preporuka: Bez prijatelja

m:tel IPTV| Views: 152

Unfriended

Film © 2014 Universal Studios

Šest srednjoškolaca dobija poruku putem Skajpa od drugarice iz odjeljenja koja je počinila samoubistvo godinu dana ranije, nakon što je neko okačio njen snimak na internet. Ubrzo shvataju da imaju posla s nečim što ih želi mrtve.

Ovo je tema horora iz 2014. godine , “Bez prijatelja”,  koji vas očekuje na kanalu HBO u petak, 02.septembra 2016.godine, sa početkom u 20.00 časova.

Ulazeći u novo doba horora, „Bez prijatelja“ je film koji prikazuje šta se dešava kad naizgled bezazlena onlajn smicalica postane okidač za niz događaja koji se otimaju kontroli. Istraživanje užasa iz prve ruke koje se javlja kad se naša nagomilana iskustva pretvore u naše najveće strahove prikazano je u filmu čija se radnja vrti oko kompjuterskog ekrana putem kog neko proganja tinejdžerku i njeno društvo tražeći osvetu za sramotni video-snimak koji je doveo do samoubistva pokvarene djevojke godinu dana ranije. Na godišnjicu njene smrti, isti prijatelji koji su mislili da neće snositi posljedice za svoje postupke shvatiće koliko smrtno griješe.

Kanal HBO dostupan vam je u dodatnom Open IPTV HBO paketu na poziciji 701.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Izvor: HBO Pressroom