Written by

HBO preporuka: Eni

m:tel IPTV| Views: 69

Eni

Život vesele devojčice Eni, koja živi sa pokvarenom hraniteljkom, mijenja se kad bezosjećajni tajkun i kandidat za gradonačelnika Njujorka, Vil Staks, povlači lakomislen potez u svojoj kampanji i uvlači Eni u cijelu priču. Ovo je ukratko opis komedije iz 2014. godine koju možete pogledati na kanalu HBO u petak, 25.12 u 18.05 časova.  Režiju ove interesantne priče potpisuje Vil Gluk, a glavne uloge tumače: Kuvenzane Valis,  Džejmi Foks, Rouz Bern, Bobi Kanavale i drugi.

Kuvenzane Valis („Zvijeri južnih divljina“), nominovana za Oskara, tumači ulogu razdragane djevojčice Eni koja je dovoljno žilava da se snađe na ulicama Njujorka 2014. godine. Roditelji su je ostavili kao bebu uz obećanje da će se jednog dana vratiti po nju i ona otad živi sa zlom hraniteljkom, gđicom Hanigan (Kameron Dijaz). Ali sve će se promeniti kad bezosjećajni tajkun i kandidat za gradonačelnika Njujorka, Vil Staks (Džejmi Foks), kog savjetuju njegova izvanredna zamjenica Grejs (Rouz Bern) i prepredeni i promućurni savjetnik za kampanju, Gaj (Bobi Kanavale) – povuče lakomislen potez u kampanji i uvuče Eni u cijelu priču. Staks vjeruje da je on njen anđeo čuvar, ali Enina vesela priroda i nevjerovatno pozitivan pogled na svijet možda znače da je zapravo drugačije.

Provedite petak popodne u krugu svoje porodice uz Open IPTV  i kanal HBO koji vam je dostupan u dodatnom HBO paketu na poziciji 701.

Za sve dodatne informacije o Open programskim sadržajima i novim ponudama posjetite open.mtel.ba stranicu.