Written by

HBO preporuka: Logan

m:tel IPTV| Views: 137

© 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation and TSG Entertainment Finance LLC. All rights reserved. MARVEL TM & © 2017 MARVEL.

© 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation and TSG Entertainment Finance LLC. All rights reserved. MARVEL TM & © 2017 MARVEL.

Film „Logan“ iz 2017. godine  u kojem glavnu ulogu tumači Hju Džekman, a režiju potpisuje Džejms Mangold, možete pogledati na kanalu  HBO, 14. januara u 20.00 časova.

Hju Džekman u repriznoj i posljednjoj ulozi Vulverina u sirovoj, snažnoj i dramatičnoj samostalnoj priči o žrtvovanju i iskušenju. Godina je 2029. i mutanti su gotovo nestali. Usamljeni, utučeni Logan se opija u svom skrovištu na dalekoj meksičkoj granici, zarađujući sitan novac kao povremeni vozač. Njegovi prijatelji u izgnaništvu su Kaliban i bolesni Profesor Iks, čiji jedinstveni um pati od sve jačih napada. Ali Loganovi pokušaji da se sakrije od svijeta i svog naslijeđa iznenada prestaju kad se tajanstvena žena pojavi sa hitnim zahtjevom – Logan mora da se pobrine da izuzetna mlada djevojka stigne na sigurno. Logan izvlači kandže jer mora da se suoči sa mračnim silama i zlikovcem iz svoje prošlosti u smrtonosnoj misiji, koja će ostarjelog ratnika poslati na put ispunjenja njegove sudbine.

Kanal HBO možete pronaći u dodatnom m:tel IPTV paketu na poziciji 350.

Do kraja februara ukoliko pređete u m:tel i postanete korisnik jednog od m:tel IPTV paketa, dobićete do 220 KM na Addiko Visa poklon kartici, 50% nižu pretplatu prva dva mjeseca i 12 mjeseci uživanja u HBO sadržajima.

Za više informacija pozovite 0800 50 000.