Written by

HBO – Preporuka nedjelje (11.07. do 15.07.)

m:tel IPTV| Views: 290

POTPREDSJEDNICA HBO počinje sa emitovanjem treće sezone humorističke serije Armanda Janučija, nominovane za Emi nagradu, koja pruža oštar i satiričan osvrt na ograničeni svijet vašingtonske politike. Prateći vrtoglavu svakodnevicu potpredsjednice Seline Majer (Džulija Luis-Drajfus), serija „Potpredsjednica“ urnebesno secira svakodnevnu politiku kroz prizmu drugog najvažnijeg kabineta u zemlji.

Uloge: Džulija Luis Drajfus, Ana Klamski, Toni Hejl, Rid Skot, Saf Bredšou

KALIFORNIKACIJADejvid Duhovni glumi pisca koji upada u nevolje s pićem, drogom i ženama, trudeći se da održi dobar odnos s bivšom djevojkom i pokušavajući da podiže kćerku u vrlo neobičnom okruženju za jednu tinejdžerku.

Uloge: Dejvid Duhovni, Natasa Mekkehlon, Pamela Adlon, Medelin Martin, Evan Handler

PRAVA KRVSudbina Bon Tama visi o koncu dok se Suki, Bil, Erik i ostali suočavaju s novim prijetnjama i šokantnom stvarnošću, u sedmoj i posljednjoj sezoni „Prave krvi“, „vampirotastične“ hit drame kanala HBO.

Uloge: Ana Pakvin, Stiven Mojer, Aleksandar Skarsgard, Rajan Kvanten, Rutina Veslej

SVINIAvanture vrhunske policijske jedinice koja na svoj način rješava zločine. Nakon što mu je londonsko podzemlje priredilo zamku i uhvatilo ga, vođa jedinice Džek Regan mora da se bori sa zločincima, ali i sa Unutrašnjom kontrolom.

Uloge: Rej Viston, Ben Dru, Hejli Atvel, Stiven Makintoš, Pol Anderson

OSTAVLJENIKad 2% svjetskog stanovništva iznenada nestane bez objašnjenja, svijet pokušava da shvati šta da radi. Tri godine kasnije, nova serija kanala HBO, „Ostavljeni“, priča priču o ljudima koji nisu zadovoljili standard.

Uloge: Džastin Teroks, Eni Brenaman, Kristofer Eklston, Liv Tejlor, Čarli Karver

LUDO LJETOVANJEBob Manro ubeđuje svoju disfunkcionalnu porodicu da krenu na dugo željeni odmor na Havaje u potpuno opremljenom kamperu. Usput shvataju koje je pravo značenje porodične bliskosti.

Uloge: Robin Vilijams, Šeril Hajns, Džoana JoJo Levesk, Džoš Hačerson, Džef Denijels