Written by

HBO preporuka: Pirati sa Kariba, Prokletstvo Crnog bisera

m:tel IPTV| Views: 239

© Disney/ Jerry Bruckheimer

© Disney/ Jerry Bruckheimer

Snalažljivi kovač Vil Tarner (Blum) udružuje se sa ekscentričnim gusarom, kapetanom Džekom Sperouom (Dep), da bi spasio svoju ljubav, guvernerovu ćerku (Kira Najtli), od Džekovog bivšeg gusarskog saveznika Barbose (Raš), koji je kletvom pretvoren u živog mrtvaca.

„Idilični život nečasnog, ali šarmantnog kapetana Džeka Speroua mijenja se iz korijena kad mu njegov neprijatelj, lukavi kapetan Barbosa, ukrade brod Crni biser, a potom napadne grad Port Rojal, kidnapujući guvernerovu prelijepu ćerku Elizabet. U hrabrom pokušaju da je spasi i vrati brod, Vil Tarner, Elizabetin drug iz djetinjstva, udružuje se sa Džekom. Vil ne zna da su Barbosa i njegova posada uzeli ukleto blago i da će zauvijek biti živi mrtvaci!

Film “Pirati sa Kariba: Prokletstvo crnog bisera” pogledajte u nedjelju 7.januara 2018. godine u 17.35 časova na kanalu HBO.

Do kraja februara, ukoliko pređete u m:tel i postanete korisnik jednog od m:tel IPTV paketa, dobićete do 220 KM na Addiko Visa poklon kartici, 50% nižu pretplatu prva dva mjeseca i 12 mjeseci uživanja u HBO sadržajima.“

Za više informacija pozovite 0800 50 000.