Written by

HBO preporuka: Pogrešna odluka

m:tel IPTV| Views: 270

hbo

© Detour Films Limited 2015

Britanski psihološki triler „Pogrešna odluka“, čiju režiju potpisuje Kristofer Smit, možete pogledati na kanalu HBO, u srijedu 14. juna u 20.00 časova.

Svestrani student prava Harper sumnja da je njegov prepredeni očuh Vinsent odgovoran za saobraćajnu nesreću poslije koje je njegova majka ostala u komi. Dok je jedne večeri utapao tugu u neuglednom losanđeleskom viski baru, prekinuo ga je žestoki momak Džoni Rej i ponudio se da se „postara“ za njegovog očuha za finu sumu od 20.000 dolara. Ljut, željan osvete i pun alkohola, Harper pristaje na dogovor i ostatak večeri provodi opijajući se sa Džonijem Rejem. Harper se sutradan budi sa najgorim mogućim mamurlukom maglovito se sjećajući događaja od prethodne večeri. Nakon što mu neko pokuca na vrata, Harper ih otvara i zaprepašćeno shvata da su pred njim Džoni Rej i njegova predivna, ali ravnodušna djevojka Čeri, spremni da odu u Vegas i ubiju Vinsenta. Harper tvrdi da je bio pijan i da nije znao šta radi, ali to ne znači ništa Džoniju, koji postaje još opasniji i nemilosrdniji. Harper ubrzo shvata da se neće lako izvući iz novonastale situacije; ako želi da preživi, nema izbora osim da se drži plana.

Film je dostupan i u HBO videoteci.

HBO možete pronaći u dodatnim Open IPTV HBO paketima.

Za reprizne termine i ostale sadržaje posjetite Open programski vodič, a za više informacija o Openu posjetite stranicu open.mtel.ba