Written by

HBO preporuka: Treća sezona serije „Afera“

m:tel IPTV| Views: 144

01

Ukoliko ste pratili prve dvije sezone, obradovaće vas informacija da se treća sezona ove intrigantne američke serije prikazuje na kanalu HBO.

Veoma cijenjena i intrigantna, „Afera“ istražuje emotivne posljedice koje vanbračna veza ostavlja na Nou Soloveja i Alison Lokart, nakon što se upoznaju u odmaralištu Montok na Long Ajlendu. Noa je nastavnik u njujorškoj školi i bivši pitomac Vilijams koledža, koji je objavio jednu i pokušava da napiše svoju drugu knjigu. Srećno je oženjen i ima četvoro djece, ali ljuti ga činjenica da zavisi od bogatstva svog tasta. Alison je mlada konobarica koja pokušava da sredi svoj život i brak nakon iznenadnog gubitka djeteta. Klupko provokativne drame se odmotava zasebno iz Noine i Alisonine perspektive, koristeći različita sjećanja svakog od protagonista. Treća sezona se dešava tri godine kasnije i uvodi priču iz perspektive Džulijet Le Gal, Noine nove ljubavnice.

Serija je dostupna u HBO videoteci, a za raspored emitovanja epizoda treće sezone na HBO kanalima, pogledajte Open programski vodič.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.