Written by

HBO preporuka: U potrazi za Felinijem

m:tel IPTV| Views: 737

 

petkom                                              © 2016 In Search of Fellini, LLC. All Rights Reserved.

U subotu, 26. avgusta u 20.00 časova na kanalu HBO, ne propustite da pogledate odličnu avanturističku dramu “U potrazi za Felinijem”, u režiji Tarena Lekstona.

Dvadesetogodišnja Lusi Kaningam nikad nije poljubila muškarca, nikad nije imala posao ni prijatelje. Njena najbolja, a vjerovatno i jedina prijateljica, jeste majka Kler, koja ju je štitila od svega lošeg u svijetu pa joj je čak prećutala da je smrtno bolesna. Lusi, svjesna da se s mamom nešto događa, uskače u svijet odraslih i na svojoj vespi odlazi u Klivlend na razgovor za posao. Tamo dolazi na bizaran i predivan festival filmova Federika Felinija, velikog italijanskog reditelja, gdje ju je Oskarom nagrađena „Ulica“ iz 1954. godine momentalno oborila s nogu. Domišljato enigmatična tragikomedija izaziva nemir kod Lusi i čežnju za odgovorima. U naletu hrabrosti, napušta svoj gradić i odlazi da nađe reditelja kako bi riješila njegovu, ali i svoju misterioznu enigmu. Slijedi neobično i spektakularno putovanje kroz romantični italijanski krajolik, dok Lusi susreće ne samo likove iz Felinijevih filmova već i fantazije i košmare koji su ga definisali.

Kanal HBO dostupan vam je u dodatnim Open IPTV paketima na poziciji 350. Ukoliko propustite termin na HBO kanalu, film će vam biti dostupan i u HBO videoteci od 28. avgusta.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.