Written by

HBO preporuka: Životni put Majka Nikolasa

m:tel IPTV| Views: 571

Copyright© 2015 Home Box Office, Inc. All rights reserved.

Copyright© 2015 Home Box Office, Inc. All rights reserved.

Ljubitelje dokumentarnog filma, 25. januara 2018. godine, sa početkom u 22.35 časova na kanalu HBO, obradovaće odličan dokumentarac iz 2016. godine, „Životni put Majka Nikolasa“.

U ljeto 2014. godine, Majk Nikols je sjeo sa prijateljem i kolegom Džekom O’ Brajenom da porazgovaraju o počecima Nikolsove karijere: nastupima u skečevima iz 1950-ih godina sa improvizacionom trupom Compass Players i Second City, poslovnim partnerstvom sa Elejn Mej koje ih je oboje proslavilo, i prelasku na režiranje sredinom 1960-ih godina, kad je uživao u fantastičnom uspjehu u Brodveju i Holivudu, dobivši brojna priznanja za svoj filmski prvenac „Ko se boji Virdžinije Vulf“ i Oskara za najbolju režiju za film „Diplomac“, 1968. godine. Razgovor se odigrao na sceni brodvejskog Golden teatra, veoma poznatoj Nikolsu, gdje je 55 godina ranije izvođena stend-ap komedija „Veče sa Majkom Nikolsom i Elejn Mej“. Kao što Nikols objašnjava u ovom veselom i zanimljivom dokumentarcu, njegov rani uspjeh desio se usljed kombinacije sreće, strasti, talenta i empatije – usmjerenih na pronalaženje „djela koji izlazi iz naše podsvjesti“ i stvara nešto novo, uzbudljivo i vrijedno pamćenja.

Kanal HBO možete pronaći u dodatnom m:tel IPTV paketu na poziciji 350.

Do kraja februara ukoliko pređete u m:tel i postanete korisnik jednog od m:tel IPTV paketa, dobićete do 220 KM na Addiko Visa poklon kartici, 50% nižu pretplatu prva dva mjeseca i 12 mjeseci uživanja u HBO sadržajima.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba .