Written by

HBO preporuke za jun

m:tel IPTV| Views: 110

hbo

HBO nas uvijek obraduje najnovijim svjetskim TV hitovima. Tako će biti i u mjesecu junu, pa zato ne propustite da nabavite jedan od dodatnih HBO paketa iz m:tel Open IPTV ponude.

Za vas iz bogatog programa kanala HBO izdvajamo:

PREMIJERA NOVIH DIJELOVA SERIJE TWIN PIKS

Nova limitirana serija u 18 dijelova, od tvoraca Marka Frosta i Dejvida Linča, nastavlja se 25 godina nakon što je stanovnike neobičnog sjeverozapadnog grada zapanjilo šokantno ubistvo njihove kraljice mature, Lore Palmer. Ponedjeljkom u 22.00 časova.       

PREMIJERA NOVIH EPIZODA VI SEZONE SERIJE- POTPREDSJEDNICA VI

Nova sezona hvaljene komedije sa dobitnicom Emija, Džulijom Luis-Drajfus, u ulozi Seline Majer, bivše potpredsjednice i predsjednice, koja pokušava da obezbijedi svoje nasljeđe sad kad je izašla iz predsjedničkog kabineta. Dostupno u HBO videoteci.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA IV SEZONE SERIJE- SILICIJUMSKA DOLINA IV

Ričard Hendriks i njegov tim društveno nesnađenih autsajdera nastavljaju da utiru put ka tehnološkoj slavi i bogatstvu u novoj sezoni serije nominovane za Emija koja obrađuje komični svijet Silicijumske doline. Ponedjeljkom u 21 čas.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE- KVORI 

Marinac Mek Konvej se vraća iz Vijetnama u Memfis i uviđa da ga oni koje voli izbjegavaju, a da ga svi ostali preziru. Dok pokušava da se suoči sa svojim ratnim iskustvima, biva upleten u mrežu ubijanja i korupcije. Petkom u 20.00 časova.

Pored sjajnih serija, u junu vas očekuju i premijere najvećih filmskih hitova.

LEDENO DOBA: VELIKI UDAR

Skret nastavlja da pravi nestašluke u svemiru gdje izaziva niz događaja koji munjevitom brzinom šalju asteroid na Zemlju. Sid, Meni, Dijego i ostali iz krda moraju da napuste svoj dom i krenu na put spasenja.  Pogledajte već  4. juna u 20.00 časova.

hbo

© 2016 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

POGREŠNA ODLUKA

Harper, mladi student prava, sumnja da je njegov očuh odgovoran za saobraćajnu nesreću poslije koje je njegova majka ostala u komi. Utapajući tugu u viskiju, Harper instinktivno sklapa pakt sa čovjekom koji nudi da ubije njegovog očuha. Pogledajte 11. juna u 20.00 časova.

INFERNO

U srcu Italije, harvardski profesor simbologije, Robert Langdon (Tom Henks) uvučen je u opasan svijet usredsređen na jedno od istorijski najtrajnijih i najtajanstvenijih remek-djela: Danteov Pakao. Film je zasnovan na romanu Dena Brauna. Na programu 26. juna u 20.00 časova.

Za reprizne termine i ostale HBO sadržaje posjetite Open programski vodič, a za više informacija o Openu posjetite stranicu open.mtel.ba