Written by

HBO u susret Oskaru

m:tel IPTV| Views: 38

Open oskar

Ljubitelji filma širom planete željno iščekuju najprestižniju dodjelu filmskih nagrada na svijetu. Ta glamurozna noć čeka ih već 22. februara, kada će se u čuvenom losanđeleskom Dolby teatru, ozvaničiti najbolja ostvarenja za 2014. godinu. HBO je u susret dodjeli Oskara svojim gledaocima pripremio filmove koji su za ovu prestižnu nagradu nominovani ove godine, kao i ostvarenja koja su za zlatnu statuu bila nominovana ili su je osvojila prethodnih godina.

Hobit: Šmaugova pustošenja“, ostvarenje čuvenog Pitera Džeksona, u kojem Bilbo Bagins nastavlja svoje putovanje sa čarobnjakom Gandalfom i trinaest patuljaka predvođenih Torinom Hrastoštitom, 2014. godine je nominovano u tri kategorije, a na programu HBO-a je 19. februara u 17.25 časova.

„Grdana: Zla vila“ je 3D ostvarenje u kojem Anđelina Džoli oživljava poznatu negativku iz Diznijevog klasika „Uspavana ljepotica“. U dosad neispričanoj priči uz Anđelinu igra i njena četvorogodišnja ćerka Vivijen. Film, ove godine nominovan za Oskara, možete pogledati na HBO-u 20. februara u 18.25 časova.

“Grand Budapest hotel“, film čuvenog Vesa Andersona, nominovan je za čak devet Oskara. Hoće li se dočepati neke zlatne statue vidjećemo već u noći 22. februara, ali bolje ćete presuditi koliko je dobar ako 21. februara u 21.25 časova na HBO-u pogledate priču smještenu između dva rata, o avanturama Gustava, legendarnog portira u čuvenom evropskom hotelu, i Zerou, nosaču kofera koji postaje njegov najvjerniji prijatelj.

“Kradljivica knjiga” (film 2014. godine nominovan za Oskara), priča je o neobičnoj devojčici koja je poslata u starateljsku porodicu u Njemačkoj tokom Drugog svjetskog rata. Igraju Džefri Raš i Emili Votson, a na programu HBO-a je 23. februara u 17.55 časova.

„Nebraska“, film iz 2013. godine u režiji slavnog Aleksandra Pejna, prošle godine je nominovan za čak šest zlatnih statua. Na HBO stiže 26. februara u 21.10 časova.

Open_četvrtkom2_Spasavanje_gospodina_Benksa

„Spasavanje gospodine Benksa“ je priča o slavnom Voltu Dizniju, 2014. godine takođe nominovana za Oskara, sa Tomom Henksom i Emom Tompson u glavnim ulogama. Na HBO Comedy je možete pogledati 19. februara u 20.30 časova.

Ko je propustio filmski spektakl „Veliki Getsbi“, prošle godine okićen sa dva Oskara, može ga pogledati na HBO-u 3. marta u 17.40 časova. Dan kasnije, 4. marta na HBO-u u 16.25 časova, prikazuje se ovogodišnji kandidat za Oskara – „Kapetan Amerika: Zimski vojnik“. A nedjelja poslije dodjele najvrijednijih zlatnih statua u svijetu filma, na kanal HBO, 7. marta u 17.40 časova, donosi i životnu priču Nelsona Mandele – „Mandela: Dug put do slobode“, prošle godine nominovanu za ovo prestižno priznanje.

Uživajte u najvećim filsmkim ostvarenjima uz HBO i Open IPTV.