Hisense-H30

Written by

Hisense Infinity H30 – odličan odnos kvaliteta i cijene

mobilni svijet, u žiži| Views: 721

Kompaniju Hisense do sada ste poznavali kao proizvođača televizora, bijele tehnike i klima uređaja, ali iz njihove radionice izlaze i mobilni uređaji koji su dostupni i na našem tržištu. Odlične specifikacije, vrhunski kvalitet i prihvatljiva cijena odlikuju ove telefona, a jedan od takvih je i Hisense H30.

Ovaj uređaj definitivno će obilježiti 2019. godinu kada je u pitanju brend Hisense. Uređaj ima zaista veliki 6.5-inčni ekran sa odnosom ekrana prema tijelu telefona od nevjerovatnih 83,3%. To znači da korisnici imaju neograničene mogućnosti kada je u pitanje gledanje bilo kojeg video sadržaja. A da biste što duže mogli gledati svoje omiljene serije i filmove, neophodna je izdržljiva baterija. Model H30 ima upravo takvu – 4530 mAh sa vještačkom inteligencijom za uštedu energije pratiće sve vaše aktivnosti. 

Telefon pokreće MediaTek Helio P70 AI čipset, a kako bi rad bio što efikasniji proizvođač je razvio aplikaciju pod nazivom Cleaner koja čisti keš memoriju samo jednim klikom.

Uz 4GB RAM-a i 128GB interne memorije koja se može proširiti microSD karticom, sve drage fotografije i video-zapise nosićete uvijek sa sobom. Da biste stvarali nove uspomene, u pomoć uskače dvostruka zadnja kamera koja pravi portrete visokog kvaliteta i blurovane pozadine. Zahvaljujući AI algoritmima, Hisense H30 prepoznaje 16 različitih scena, a za kvalitetne selfije pobrinuće se 20MP kamera sa velikim otvorom blende od f/2.0.

Cilj kompanije Hisense je da svojim proizvodima olakša i učini zanimljivijim živote svojih korisnika. Hisense telefoni, kao i model H30, dostupni su u ponudi kompanije m:tel.