Written by

Hit film sedmice: „Osveta na visokim petama“ na HBO

m:tel IPTV| Views: 61

The-Other-Woman-2

Praznična atmosfera uveliko je zavladala i TV programom.  Međutim, za slučaj da baš i niste ljubitelj porodičnih filmova, mi vam za ovu subotu preporučujemo komediju „Osveta na visokim petama“ koja je na programu HBO-a od 23:30.

Na prvi pogled film Nick Cassavetesa će vam možda i djelovati kao tipični ženski film za koji muška publika nema interesovanja, ali već na drugi će se sve promijeniti. Kraljica komedije Cameron Diaz u glavnoj ulozi učiniće ovaj film zanimljivim savremenim ženama, ali i muškarcima koji žele da shvate na koji način funkcionišu ženski mozak i (ne)prijateljski odnosi.

Cameron Diaz je Carly Witten, uspješna njujorška advokatica koja je nakon mora neuspjeha napokon pronašla čovjeka svog života. Međutim, nenajavljenom posjetom u njegovom domu otkriva da čovjek njenog života već ima tu ulogu u životu druge žene. Njih dvije nakon prvobitnog šoka shvataju da imaju puno toga zajedničkoga i tako umjesto zakletih neprijatelja postaju najbolje prijateljice, koje, naravno, zajedno planiraju osvetu. Plan se ubrzo dodatno zakomplikuje, kada otkriju da čovjek njihovih života ima još jednu vanbračnu vezu, ovaj put s mladom djevojkom Amber. Već pretpostavljate, nakon što su je upoznali sa stanjem stvari i ona im se priključuje u osveti. Prateći preljubnika, ove tri žene otkrivaju kako one nisu jedine koje je iznevjerio, već da se bavio i mnogim ozbiljnijim nedopuštenim stvarima.

Film „Osveta na visokim petama“ možda nije pobrao sve lovorike kada su kritičari u pitanju, ali ova razigrana romantična komedija s tri zanosne hollywoodske plavuše će vas sigurno nasmijati i opustiti nakon naporne radne sedmice.

HBO se u Open IPTV rasporedu nalazi na poziciji 701, a za sve dodatne informacije o Open programskim sadržajima i novim ponudama posjetite open.mtel.ba stranicu.