Written by

Hoće li cijeli svijet ostati bez interneta i kako je Alibaba postala veća od Amazona

m:vijesti| Views: 139

mmsija-brankica-i-jelena

Najnovije izdanje m:agazina u svojoj 19. epizodi, koja će biti emitovana u subotu, prvog dana novembra u terminu od 16.15 časova, kako ste već navikli, donosi vam brojne informacije i novitete iz svijeta tehnologije, a tu su takođe i nezaobilazni sadržaji i najnovije vijesti iz svijeta komunikacija.

Sjećate li se nedavnih problema koje su svi imali internetom? Otkrićemo vam samo da su problemi sa internet vezom bili globalne prirode, i da su se u toj situaciji pored vas našli milioni korisnika raznih provajdera širom svijeta. O čemu je riječ i da li cijelom svijetu prijeti isključivanje interneta, saznaćete ako budete sa nama u subotu.

Pričaćemo vam o enormno velikom uspjehu kompanije Alibaba, jer je ovaj gigant onlajn trgovine najaktuelnija tema, posebno kada je objavljeno da je ova firma, kada su finansije u pitanju, iza sebe ostavila daleko poznatije svjetske mogule kao što su Amazon, Facebook, IBM ili Intel.

Ide vam na nerve automatsko pokretanje video sadržaja na news feedu Facebook naloga, koje vaši prijatelji šeruju? Mi ćemo vam pokazati kako da u samo nekoliko koraka riješite ovaj iritantni problem, koji guši vašu internet vezu.

Kroz novih 20 minuta emisije vodiće vas Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će vam pored navedenih, predstaviti još mnoge zanimljive i zabavne teme.

Ukoliko imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na magazin@mtel.ba, a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.