Honor_8X_mtel_blog

Written by

Honor 8X – izvan granica

m:arket, preporučujemo| Views: 1020

Savršeni spoj elegancije i funkcionalnosti, Honor 8X je namijenjen svima koji vole privlačan i moderan dizajn, perfektne kamere i telefon sa odličnim karakteristikama i povoljnom cijenom.

Sa velikim ekranom od 6,5 inča koji zauzima gotovo cijelu prednju stranu, ovaj pametni telefon je odličan za pregledan rad, gledanje video sadržaja, igranje igrica ili surfanje društvenim mrežama.

Dizajn telefona gotovo da nema ivice, veličina je ista kao kod drugih uređaja sa manjim ekranom čime se obezbjeđuje lakša ergonomija. Kao dio pouzdanog brenda, telefon je pravi šampion u svojoj klasi i objedinjuje fenomenalan ekran, superiornost u radu i sofisticiranu izradu.

honor8x_telefoni_mtel_ponuda

Honor 8X je jedan od sedam sjajnih telefona po još povoljnijim cijenama i uslovima kupovine, koji vas čekaju ukoliko se do kraja godine odlučite da postanete m:tel Pretplata korisnik.

Telefoni koji su samo za vas u ovoj ponudi sniženi za 100 KM su:  Alcatel 5VHonor 8XHuawei P20 LiteLG Q StylusLG K50Nokia 7.1, te Sony Xperia 10.

Za više informacija o ovom telefonu i ponudi pozovite 0800 50 000, posjetite www.mtel.ba ili vama najbliže m:tel prodajno mjesto.