Written by

Honor 8x savršen spoj elegancije i efikasnosti

mobilni svijet, u žiži| Views: 282

Huawei-jev pod-brend Honor, koji sve više podsjeća na samostalnog igrača u svijetu mobilne industrije, najavio je evropsko predstavljanje novog Honor 8x telefona za narednu nedjelju. Kompanijin najnoviji telefon iz srednjeg segmenta odlikuje napredna tehnologija sa izuzetno dopadljivim i minimalističkim dizajnom, koji je već postao prepoznatljiv za Honor brend.

Ovaj pametni telefon karakteriše i 6,5-inčni FullView ekran sa čak 91% pokrivenošću prednje strane uređaja, AI kamera, GPU Turbo tehnologija i 2.5D tijelo od aurora stakla sa dvostrukom teksturom.

Telefon na tržište dolazi sa sloganom „Izvan granica“, što ukazuje ne samo na superiornost uređaja već i sofisticiranu izradu uređaja i fenomenalan ekran.

Honor 8X će na većini evropskih tržišta biti dostupan od sredine oktobra, po veoma konkurentnoj cijeni, od oko 250 evra. Novi smartfon tako nudi ultimativne performanse i korisničko iskustvo, ali po pristupačnoj cijeni te konkurenciji prijeti da postane telefon sa najboljim odnosom cijene i kvaliteta u ovoj godini.