Written by

Honor ostvario ogroman rast u prodaji

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 291

Kompaniji, sa više od 100 miliona fanova širom svijeta, koja je ostvarila rast od 27,1% na kraju trećeg kvartala samo je nebo granica.

Veliki uspjeh koji je kompanija Honor ostvarila u prethodnom periodu je iskoristila za dodatna ulaganja u brend kako bi ispunila svoju misiju i stvorila “inteligentiji” svijet.

Svijet vještačke inteligencije jeste i ostaće najveći igrač u industriji koji svakodnevno doprinosi svjetskoj ekonomiji vrtoglavim ciframa. Predviđa se da će dostići brojku od 15,7 triliona dolara do kraja 2030. godine. Honor je kompanija koja je prepoznala vrijednost najnovijeg trenda i sve svoje kapaciteta usmjerila u njegov razvoj što je rezultiralo nevjerovatnim prihodima u prošloj godini.

Niko nije vjerovao da će tehnologija sočiva kamere koja prepoznaje preko 500 scenarija u 22 kategorije modela HONOR 10 biti unaprijeđena u jako kratkom periodu, ali je ovaj gigant ponovo iznenadio cijeli svijet svojim inovacijama. Globalno lansiranje novog modela HONOR View20 u Parizu 22. januara je potvrdilo mjesto kompanije kao jednog od lidera u razvoju AI-a u tehnologiji smartphone-a. Kamera koja koristi AI i prva koja ima 48 MP je postavila, do sada najvišu ljestvicu u kvalitetu fotografije jednog telefona.

Svaki novi model uređaja ove kompanije prava je evolucija u tehnologiji upotrebe materijala i funkcionalnosti, zavahvaljujući podjednakim ulaganjima u razvoj softvera i hardvera.

Nakon rasta od 27,1% na kraju trećeg kvartala i upisivanje u sam vrh lidera na polju AI, ne čudi što je Honor okarakterisan kao brend koji pokreće svijet, pruža nevjerovatno korisničko iskustvo, podstiče kreativnost i inspiriše mlade da ispune svoje ciljeve.