Written by

HTC najavio RE kamere koje omogućuju živi prenos putem YouTube-a

moj android| Views: 181

re kamera

HTC, globalni lider u mobilnim inovacijama i dizajnu, najavio je prenos sa novih RE kamera na YouTube. Korisnici sada mogu jednostavno dijeliti trenutke spajajući RE kameru na svoj YouTube kanal, prenoseći link gledaocima širom svijeta.

Dostupno za Android putem RE aplikacije na Google Play platformi, nova “live streaming” aplikacija omogućava korisnicima RE kamera, ne samo da sa jednostavnošću snimaju kvalitetan video, već i da podijele posebne trenutke i važne događaje sa onima koji nisu prisutni. Prijatelji širom svijeta ili članovi porodice koji često putuju, neće propustiti niti jedan trenutak. Besplatno ažuriranje aplikacije će biti dostupno i za uređaje sa iOS operativnim sistemom do kraja prvog kvartala ove godine.

re kamera htc

Široki ugao snimanja RE kamere i mali oblik osiguravaju da RE kamera ne propusti nijedan trenutak. Pohranjivanjem na microSD karticu sa mogućnošću čuvanja na pametnom telefonu ili cloud-u, RE je uvijek spremna da snimi dragocjene trenutke.

Mogućnost živog prenosa je jednostavna za korištenje, a ovaj kompaktibilni dodatak izvlači najviše iz snimanja videa, omogućavajući jednostavan prenos recitala uz klavir, avanture ronjenja, snimaka kućnih ljubimaca i još mnogo toga. Sa RE aplikacijom, logujte se na svoj YouTube kanal i aktivirajte živi prenos. Kada se jednom verifikuje, prenos sa vaše RE aplikacije je jednostavan. Bilo koji snimak koji želite podijeliti se direktno prenosi na vaš pametni telefon, koji potom šalje snimak na vaš YouTube kanal. Pozovite prijatelje da pogledaju događaj tako što ćete im poslati link prenosa SMS porukom ili putem društvenih mreža. Ukoliko nisu u mogućnosti da prenos prate uživo, link će biti dostupan i nakon završetka prenosa.

youtube

Gledaoci ne trebaju imati YouTube kanal kako bi pratili prenos, već on može biti javan, što video čini dostupnim svima koji imaju link prenosa ili su ga otkrili na You Tube-u. Prenos može biti i privatan, što ga ograničava samo na one koji imaju link.

Ako se koristi u skladu sa uputstvima, RE se može koristiti i na dubini od jedan metar ispod vode u trajanju do 30 minuta. Za više informacija o dostupnosti, specifikacijama, funkcionalnosti i dodacima, posjetite www.REcamera.com.