HTC One Fog screen avantura u Tuzli

Written by

HTC One Fog screen avantura u Tuzli

m:vijesti| Views: 140

HTC One Fog screen avantura u Tuzli

Nakon Banjaluke Fog screen avantura se nastavlja, ovoga puta u Tuzli!

Posjetioci Merkator centra Tuzla imaće priliku zabaviti se uz ovu inovativnu tehnologiju koja je osvojila svijet, a koju ćemo zahvaljujući kompaniji m:tel imati priliku da doživimo u Tuzli. HTC One M8 Fog avantura će trajati u toku cijelog radnog dana pomenutog tržnog centra.

Prošle subote 25. oktobra posjetioci Tržnog Centra Banja Luka uživali su u čaroliji ovog zanimljivog interaktivnog zida koji je napravljen od pare, a kako je to izgledalo pogledajte na oficijelnoj fb stranici kompanije m:tel.

Fog screen je avantura namijenjena podjednako i mlađima i starijima, a pored zabave, Fog screen će vam pružiti priliku da saznate nešto više o jednom od najpopularnijih telefona koji se nalaze u ponudi kompanije m:tel – HTC One M8 smartfonu.

Ovaj model je najprodavaniji HTC smartfon u 2014. godini. M8 u stopu prati HTC One, prošlogodišnju uspješnicu ove kompanije, a kupce osvaja svojim odličnim specifikacijama, zakrivljenim rubovima i aluminijumskom izradom. HTC One M8 koristi Super LCD 3 panel ekran koji je nešto veći od prošlogodišnjeg modela. Ima i HD rezoluciju od 1080 piksela, a boje i kontrasti na ekranu su stvarno impresivni. Baš kao što je slučaj i sa Fog screen-om.

Pozivamo vas da nam se pridružite u subotu 01.11. i podijelite svoje fotografije ovog zanimljivog interkativnog zida sa nama putem društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram. Sve što biste trebalo da učinite jeste da ispod svoje fotografije postavite hashtag #htcmtel.

Očekujemo vas!