HTC One M9

Written by

HTC One M9 – will you stare?

moj android| Views: 36

HTC One M9

Ljubitelji smartfona jedva čekaju 1. mart jer su im iz kompanije HTC neko vrijeme golicali maštu puštajući jednu po jednu dobro osmišljenu informaciju o modelu One M9 koji dolazi na tržište pod kodnim nazivom Hima.

Dovoljno informacija je procurilo da bi fanovi HTC modela, ali i androida uopšte, počeli sa odbrojavanjem dana do manifestacije Mobile World Congress u Barseloni na kojoj se očekuje da HTC razriješi sve glasine koje kruže svijetom.

m9 htc

Najviše smisla imaju one da HTC One M9 dolazi sa octa-core Qualcomm Snapdragon 810 ugrađenim čipsetom. Priča se takođe da će smartfon imati 3GB RAM memorije, displej od 5 inča, poleđinsku kameru od 20,7 megapiksela, prednju kameru od 4 megapiksela, 32 GB ili 64 GB interne memorije, slot za microSD karticu, bateriju 2849 mAh, što bi značilo i da će baterija duže potrajati. Zvuči impresivno, zar ne? Priče kažu da će HTC One M9 imati instaliran Android 5.0.2 sistem sa HTC Sence 7.0 interfejsom.
HTC One M9 release

Na internetu su se pojavile fotografije nekoliko prototipa modela One M9, jedan od njih je čak i u zlatnoj boji. Za nekoliko dana sve nedoumice će biti riješene, možda pretpremijerne procjene budu tačne, a možda i pogrešne, a znajući koliko je uspješan HTC bio sa modelom One M8, sigurno je da ni ovaj put nećemo biti uskraćeni za apsolutno oduševljenje.