Written by

HTC U Ultra: Sve je o TEBI

moj android| Views: 188

htc-ultra-sve-o-tebi

HTC U Ultra kreiran je za briljantnog TEBE. 

Radi se o modelu koji posjeduje sofisticiranu fluidnu površinu i svog vlasnika postavlja na vrh ljestvice prioriteta. Dualni zaslon podiže njegovu praktičnost, a UltraPixel prednja i zadnja kamera bilježe vaše posebne trenutke u visokoj rezoluciji. 

Zadnja kamera bilježi 16MP, a prednja 5MP, što omogućava snimanje savršenih fotografija i selfija. Kamera ovog modela ocijenjena je kao najbolja u industriji, a uz nju možete snimiti sjajne noće fotografije, jer je njen fokus znatno brži nego kod drugih modela. 

 

 

Dualni zaslon omogućava brz i jednostavan pristup aplikacijama koje koristite, redajući ih po prioritetu. Zanimljivo je da uz HTC U Ultra možete čuti sitnice koje ranije niste. Slušalice su prilagođene vama i vašim potrebama, te odgovaraju nivou buke u kojoj se nalazite. 

Snimanje savršenih snimaka na koncertima je sada postalo moguće, jer zvuk snimaju četiri višesmjerna mikrofona, koristeći 360 stepeni, pa gledajući snimak imate osjećaj da se nalazite na mjestu događaja. 

 

 

 

Ovaj model je savršeno simetričan, izuzetno tanak, posjeduje sjajan 3D zaobljeni zaslon i kreiran tako da najbolje odražava svog vlasnika.