Huawei Ascend P7 mtel

Written by

Huawei Ascend P7 proglašen je za smart telefon godine

moj android| Views: 208

huawei proglasen telefonom godine

slika: pcpress.rs

Najnoviji model pametnog telefona kompanije Huawei, Ascend P7, proglašen je najboljim telefonom godine. Ascend P7 je dobio nagradu za “Evropski smart telefon 2014 – 2015. godine” koju dodjeljuje Evropska asocijacija za sliku i zvuk (European Imaging and Sound Association – EISA).

Novi Ascend P7, podržan 4G LTE tehnologijom, redefiniše izvrsnost smart telefona i nastavlja uspjeh njegovog prethodnika, modela Huawei Ascend P6. Ovo je druga godina za redom da Huawei dobija priznanje renomirane evropske kuće koja testira elektronske uređaje, s obzirom na to da je ovu laskavu titulu prošle godine ponio ultra tanki Ascend P6 koji je na tržište predstavljen u junu 2013. godine.

EISA je pohvalila Huawei Ascend P7 za elegantnu staklenu završnicu, koja je dostupna u beloj ili crnoj boji, i pristupačnu cijeni ovog modela. Posebno je pohvaljena dvorežimska kamera koja omogućava pravljenje savršenih selfie fotografija visoke rezolucije sa prednjom kamerom od osam miliona piksela, dok zadnju kameru odlikuje senzor od 13 miliona piksela sa blicem i pratećim aplikacijama.

Predstavnici kompanije Huawei su veoma srećni zbog ove nagrade te smatraju da je ona još jedan dokaz da pomjeraju granice u postojećoj indrustriji pametnih telefona, redefinišući dizajn, kameru, ultra brzu konekciju pametnih telefona, te ističu da je ovaj model prodat u više od dva miliona primjeraka u više od 70 zemalja svijeta, samo dva mjeseca nakon premijere u Parizu.