Written by

Huawei Nova 5 – budžetski telefon sa 40W brzim punjenjem

iza ugla, mobilni svijet| Views: 314

U proteklom periodu su se pojavile neke informacije o kućištu uređaja Huawei Nova 5, kao i renderi novog telefona kompanije, a sada imamo informacije i o brzini punjenja baterije.

Huawei, gigant u svijetu tehnologije, ostvario je veliki napredak kreirajući sopstvena rješenja za brzo punjenje i na taj način potvrdio svoje mjesto lidera na tržištu. Novost je i ta da će napajanje jačine 40W postati dio telefona srednje kategorije. Riječ je o seriji Nova 5 – budžetskim mobilnim uređajima.

Dva uređaja je sertifikovala 3C agencija, a ovi modeli nose brojeve SEA-TL10 i SEA-AL10 i u pakovanju stižu sa punjačem od 40W.

Spekuliše se da je u pitanju Nova serija telefona, budući da je kompanija sredinom prošle godine predstavila liniju mobilnih uređaja iz gornjeg srednjeg ranga.

Još jedna potvrda stiže u vidu potpuno drugačijeg uređaja, sa sličnim brojem modela SEA-LX1, koji je primjećen na zvaničnoj internet stranici EEC-a (Eurasian Economic Comission), gdje su jasno vidljivi nazivi Huawei Nova 5, zajedno sa Huawei Nova 5i. Naime, navedene informacije još nisu zvanično potvrdili predstavnici kompanije, ali jedno je sigurno – nestrpljivo čekamo najavu novog mobilnog telefona brenda Huawei.