Written by

Huawei P30 i P30 Pro proglašeni za najbolje telefone MWC u Šangaju

mobilni svijet, u žiži| Views: 323

Huawei P30 i P30 Pro nedavno su osvojili nagradu Asia Mobile Awards za najbolje telefone 2019. godine. Nagrada se dodjeljuje od strane novinara, tržišnih analitičara i uticajnih osoba na osnovu nekoliko kategorija – dizajn, performanse i korisničko iskustvo.

P30 Pro je predstavio novu eru u mobilnoj fotografiji sa svojim quad-kamerama s 10x hibridnim zumiranjem i inovativnim RYYB senzorom. Prodaja za seriju P30 takođe je bila prilično impresivna budući da je dosegla brojku od 10 miliona za nešto manje od tri mjeseca.

A ukoliko ste se odlučili za kupovinu novog telefona, učinite svoj izbor još sigurnijim. Upravo Huawei sada nudi jednogodišnju garanciju na ekran uz kupovinu modela P30 Pro, P30 i P30 lite u m:tel-u! 

Svi m:tel korisnici koji u periodu od 10. do 31. jula 2019. godine kupe jedan od uređaja iz P30 serije i koji se registruju na zvaničnom Huawei sajtu ili putem HiCare aplikacije, stiču pravo na besplatnu zamjenu ekrana i/ili zadnjeg poklopca u slučaju oštećenja, i to u roku od godinu dana.

Dakle, sve što treba da učinite jeste da nakon kupovine registrujete svoj telefon na Huawei sajtu ili putem HiCare aplikacije na Huawei telefonima. Uzivajte i vi u najboljim telefonom.