Written by

Huawei P7 oduševio ljubitelje selfija u Bijeljini

m:vijesti| Views: 184

bijeljina selfie

Zanimljiva promocija Huawei Ascend P7 telefona koju je kompanija m:tel organizovala širom Republike Srpske ne prestaje da oduševljava stanovnike gradova koje posjećujemo u avgustu. Prethodna dva dana selfi ljubitelji u Bijeljini isprobavali su sve napredne funkcije ovog odličnog telefona koji možete naći u ponudi kompanije m:tel po vrlo povoljnim cijenama u različitim tarifama.

Kurs savršenog selfija uspješno su položili mnogi koji nisu mogli da sakriju svoje oduševljenje uramljenim fotografijama i majicama koje su dobili na poklon. “Čula sam za Huawei P7 telefon, ali sam o njemu znala samo da je najtanji na svijetu. Sada znam i da je najbolji na svijetu. Bar za selfije,” istakla je osamnaestogodišnja Ivana iz Bijeljine koja je na fotografisanje došla sa mlađom sestrom.

Instruktori, Ljiljana, Neven i Aleksandra imali su pune ruke posla, jer su svi htjeli da saznaju sve o novom telefonu, ali i da kući odnesu uspomenu u vidu fotografije. “Najinteresantnije je pojam selfija objašnjavati starijim ljudima kojima je nejasno zašto bi iko sam sebe fotografisao. Međutim, nakon što dobiju uramljenu fotografiju obraduju se i dodatno zainteresuju za telefon koji im je to omogućio,” ističe Neven Babić, jedan od instruktora.

Promocija pod nazivom “Brzi kurs savršenog selfija” do kraja mjeseca posjetiće Prijedor, 26. I 27.08., i još jednom će se dogoditi u Banjaluci na kraju mjeseca avgusta. Za tačne datume i lokacije pratite oficijelnu Facebook stranicu kompanije m:tel (www.facebook.com/mtelbih).

Huawei Ascend P7 možete kupiti i vi u bilo kojoj poslovnici kompanije m:tel. Uz tarifu Moj Mix 60 ovaj fenomenalni telefon možete dobiti po cijeni od samo 1KM, kao i druge pogodnosti koje paket donosi.