Written by

Humoristična serija „Ljubav, navika i panika“ na programu PINK BH

m:tel IPTV| Views: 228

PINK BH, svake subote u 19:01

ljubav navika i panika

Svake subote na programu PINK BH u 19:01 možete uživati u domaćoj humorističnoj seriji “Ljubav, navika i panika”. Ovo je priča o jednoj potpuno disfunkcionalnoj beogradskoj porodici koja će vas nasmijati do suza.

Mića i Vera su razvedeni, no iz nekih čudnih razloga još uvijek žive pod istim krovom. Iako svako ima svoju sobu, veoma često se dovikuju i galame jedno na drugo. S njima još uvijek žive i njihove dvije kćerke, Maja i Janja. Maja je studentica koja najmanje vremena provodi nad knjigom. Uvijek smišlja nove načine kako da se izvuče na ispitu i dobije prolaznu ocjenu. Njena najbolja prijateljica Maca je skoro 24 sata dnevno kod nje tako da je Mića i Vera gledaju kao treće dijete. Najmlađi član ove porodice je Janja, srednjoškolka koja  voli da bez pitanja posuđuje odjeću starije sestre kako bi zadivila svoju simpatiju. Maja se zbog toga mnogo nervira i to je razlog njihovih čestih svađa koje Mića i Vera pokušavaju da smire svako na svoj način zbog čega se najčešće i njih dvoje posvađaju.

Vera je po zanimanju psihijatrica i u stanu prima pacijente. Najčešće na konsultacije dolazi komšija Jovanović koji je sav isprepadan od života i skoro stalno uplakan. Pojavljuje se zbog najobičnije sitnice i iako je veliki paničar, on tvrdi da je u poređenju sa Verinom porodicom sasvim normalan čovjek.

Scenario za ovu odličnu seriju napisao je Nebojša Romčević dok režiju potpisuje Slobodan Šuljagić. Glumačku ekipu predvode legendarni Nikola Simić kao Mića i Jelisaveta Seka Sablić kao Vera. Pored njih u seriji glume još i Marija Karan kao Maja, Mirka Vasiljević kao Janja, Zijah Sokolović kao komšija Jovanović i Gorica Popović kao Janjina profesorica.

https://www.youtube.com/watch?v=WFoW3hq8n4A