Written by

I ova jesen u znaku bogate ponude Open IPTV-ja

m:tel IPTV| Views: 48

the-good-german

Ekskluzivno na National Geographic kanalu, pogledajte premijeru nove serije ”Kontinent: Antartik” u utorak, 15. novembra u 20.55 časova. “Kontinent 7: Antarktik” povešće vas na putovanje Antarktikom da biste upoznali najekstremniju divljinu na svijetu, shvatili koliki je napor potrebno uložiti da bi se tamo održao ljudski život i ispratili sticanje naučnih znanja koje će promijeniti svijet. Misije se izvode na ledu, ispod leda i na vrhovima, dok se naučnici i stručnjaci za preživljavanje zajedničkim snagama bore protiv brutalnih uslova ne bi li pomogli u mijenjanju svijeta.

Ekskluzivni naslovi – film “Dobri Nijemac”, možete pogledati na TV kanalu HBO 2, 17. novembra u 21.10 časova. Berlin, 1945. Svako u Berlinu ima tajnu. Svako se bori kako zna i umije da nađe ono što mu treba: novac, moć, opstanak… ili jednostavno izlaz. Dobitnici Oskara, režiseri Stiven Soderberg  i Džordž Kluni  ponovo se udružuju u obradi proslavljenog romana Džozefa Kanona. Među ruševinama Berlina nakon Drugog svjetskog rata, američki ratni dopisnik Džejk Gejsmer (Kluni) upada u zbrku sa Lenom Brandt (Dobitnica Oskara Kejt Blančet ), svojom bivšom ljubavnicom čijeg nestalog muža progone i američka i ruska vojska. Intriga se komplikuje kada Džejk pokuša da otkrije tajne koja Lana možda krije u očajničkom nastojanju da izvuče sebe i muža iz Berlina. Tobi Megvajer  se takođe pojavljuje u ovom napetom trileru u ulozi vojnika sa vezama na crnom tržištu koji može da bude Lenin izlaz, ali karta za ulazak u još mračniju teritoriju.

TV kanal HBO nam 17.11.2016. u 20.00 časova priprema i premijeru filma „Sve je izgubljeno“. Krstareći sam Indijskim okeanom, bezimeni čovjek (Robert Redford) se budi i shvata da njegova 12-metarska jahta pušta vodu nakon sudara sa transportnim kontejnerom koji je plutao morem. Pošto su mu oprema za navigaciju i radio pokvareni, čovjek besciljno plovi morem i upada u žestoku oluju. I pored toga što je uspio da zakrpi probušeno korito i što njegova pomorska intuicija i snaga premašuju njegove godine,  jedva preživljava nevrijeme. Ali, uz neumoljivo sunce, ajkule koje kruže oko njega i oskudne zalihe hrane kojih je sve manje, ovaj dovitljivi mornar uskoro shvata da gleda smrti u oči.

Nije naodmet podsjetiti se i na sportske aktuelnosti. Tako Arena sport 4 HD kanal pruža mogućnost prikazivanja više prenosa u isto vrijeme. Zahvaljujući tome, Arena Sport 4 sredinom novembra donosi mečeve fudbalske Lige šampiona i Lige Evrope, kao i italijanske i francuske lige. Od fudbala i košarke, preko odbojke, rukometa, atletike i vaterpola, do sve popularnijeg pokera, ovaj kanal pruža mogućnost uživanja svim istinskim ljubiteljima sporta.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.