Written by

I treći Zimzograd uz podršku m:tel-a

prijateljstva| Views: 64

Zimzograd 2

Ono što Banjalučane, ali i sve ostale najviše obraduje u zimskim prazničnim danima, sigurno je već dobro poznati Zimzograd. Ove godine na Trgu Krajine u Banjaluci, od 12. decembra 2015. godine do 12. januara 2016. godine,  očekuje vas još jedna zimska čarolija.

Kao i prethodnih godina, Zimzograd će svojim posjetiocima pružiti raznovrsne sadržaje. Najviše će uživati najmlađi jer ih ove godine pored već dobro poznate zabave, u Zimzogradu očekuju i igraonica sa animatorima, kao i različite kreativne i edukativne radionice.

Oni malo stariji ugrijaće se i okrijepiti uz bogatu gastronomsku ponudu koja će ove godine stići na štandove Zimzograda iz različitih dijelova naše zemlje.

Publiku će zabavljati džez orkestri, kao i bendovi koji se ističu funky i soul zvukom, te brojni kreativci koji će se predstaviti svojim rukotvorinama, a praznična atmosfera biće upotpunjena još interesantnijom scenografijom nego prethodnih godina.

Organizatori Zimzograda, Turistička organizacija Grada Banjaluka i agencije Mint obećavaju dobru zabavu, a m:tel koji je uvijek tu kada su u pitanju interesantne manifestacije i ove godine sprema brojna iznenađenja za sve posjetioce Zimzograda.