Written by

Igrica Futurama: Game of Drones

moj android| Views: 92

486771-futurama-game-of-drones

Ljubitelje poznatog animiranog serijala Futurama obradovaće nastavak ovog sitkoma. Naime, berlinski studio Wooga, lansirao je igricu koja je u potpunosti zasnovana na ovom serijalu.

Po samom objavljivanju očekivanja od ove igre su postavljena visoko, a ljubitelji su se nadali podjednako dobrom humoru i posebnoj vrsti avanture. Na sreću, ali i na razočarenje mnogih, stigla je igra Futurama: Game of Drones, koja se zasniva na principu slagalice. Igrači imaju priliku da prelaskom svakog nivoa uđu u poseban novi svijet, gdje ih čeka neki od likova iz serije, povezujući ponuđene naslove. Pravilnim spajanjem, takmičar dobija veću snagu, kako bi nastavio sa izazovom.

Brojne kritike su došle upravo iz razloga što su navedene prepreke i najteže, što nije u potpunosti ispunilo očekivanja igrača. S druge strane, vizuelni elementi su naišli na odobravanje odmah po objavljivanju igre. Likovi odgovaraju onim izvornima iz serijala, što su igrači zaista i tražili.

Igra Game of Drones je projekat koji je nastao uz podršku kreatora Simpsons-a, Matt Groening-a, a možete je isprobati potpuno besplatno putem Google Play Store-a.