Written by

Igrica – Planescape: Torment Enhanced Edition

moj android| Views: 83

igrica-2

“Beamdog”, kanadski izdavač i distributer video igra, tvorac je svjetski popularnih igrica “Baldur’s Gate I: Enhanced Editions” i “Baldur’s Gate II: Enhanced Editions”. Studio je odlučio da proširi biblioteku igrica, te je u aprilu ove godine predstavio remaster prethodnih igara, pod nazivom “Planescape: Torment Enhanced Edition”.

Gejmeri u igri preuzimaju ulogu Bezimenog koji se “budi iz smrti”, praznog uma. Koja je njegova priča? Igračima će biti potrebno mnogo vremena, koje će provesti u društvu nekih od najzanimljivijih likova digitalnog svijeta, u potrazi za svojim identiteom. Prisjećaće se prošlosti, gradeći sadašnjost i budućnost, a kroz seriju odluka koje će donositi jezikom, ali i mačem.

Ipak, ovo nije samo akcijska igra. Gejmeri koji su igrali igricu navode da je “Planescape: Torment” najbolja igra koju ćete ikada da pročitate (sastoji se od 8.000 riječi), odnosno najkvalitetnija knjiga koju možete da odigrate.

Igrica je dobila remaster kakav zaslužuje, sa poboljšanom grafikom i zvukom, ali i brojnim drugim novim funkcijama kao što je zumiranje oblasti, dnevnik borbi, brzo prikupljanje plijena i slično.

Korisnici pametnih telefona koji rade na Andriod operativnom sistemu igricu mogu preuzeti sa Google Play Storea, korisnici telefona sa iOS operativnim sistemom sa App Storea, a po cijeni od oko 10 dolara u obe prodavnice.