Written by

Igrica Stack – test računanja vremena i strpljenja

moj android| Views: 172

stack

Ljubitelji online igara, donosimo vam pravu poslasticu. U pitanju je igrica Stack koja će staviti na test vašu sposobnost proračuna vremena, ali i strpljenje.

Iako na prvi pogled djeluje kao jednostavan izazov, jer je koncipirana kao igra slaganja blokova, Stack ipak zahtijeva nešto više truda i pažnje pri igri. To potvrđuju i brojne pozadinske boje koje se smjenjuju i koje otežavaju prevazilaženje prepreka. Svakako, svaki novi nivo, donosi nove poteškoće koje igrač mora da savlada. 

Kako to da uradite? Dobro se organizujte i proračunajte kako ćete da iskoristite raspoloživo vrijeme. Jedan od osnovnih zadataka jeste da izgradite toranj sa blokovima koji se pojavljuju sa lijeve strane vašeg ekrana. Najmanji propust će prouzrokovati gubitak određenog dijela bloka. Ukoliko ipak redate blokove pravovremeno, vaša osnova će postajati sve veća i biće vam jednostavnije da nastavite dalje. 

Upustite se u novu avanturu uz Stack i osvojite što više dragulja na vašem putu do cilja. Igricu možete da preuzmete putem, Google Play prodavnice