Written by

Instagram: Najbolji meme profili

m:ovo m:ono| Views: 317

U posljednje vrijeme memo-ovi su jedan od najpopularnijih smiješnih sadržaja koji se interentom šire nevjerovatnom brzinom. Neki Instagram meme profili imaju više miliona pratilaca, a njihova brojka raste iz dana u dan. Ako vam je potrebna dnevna doza meme-ova onda obavzeno zapratite ove profile.

 

Sarcasm_only

Ovo je Instagram profil koji će posebno biti smiješan ženskoj populaciji jer uglavnom na šaljiv način komentariše teme bliske nježnijem polu, a prati ga više od 11 miliona korisnika.

Daquan

Ovo je profil koji se uglavnom bazira na izjavama i citatima poznatih ličnosti sportista, glumaca, muzičara… Iza njega toji čovjek po imenu Daquan Gesese koji je svojim doskočicama prikupio više od 10 miliona pratilaca, a izrada meme-ova postala mu je stalni posao.

Childhoodposts

Ovaj meme profil je poseban po tome što se njegove objave baziraju na isključivo dječijem TV programu i više je nego zabavan što potvrđuje i više od osam miliona pratilaca koji svakodnevno uživaju u novom sadržaju.

Epicfunnypage

Jedan od najaktivnijih i najpopularnijih profila ovog tipa. Na njemu možete pronaći mnoštvo kratkih video zapisa koji će vam sigurno izmamiti osmijeh na lice jer su na njima glavni likovi uglavnom životinje i djeca. Trenutnoima više od 13 miliona pratilaca.

Za posljednja dva naloga vam treba odobrenje da biste ih zapratili, ali toplo vam preporučujemo da im već danas pošaljete zahtjev.