Written by

Instagram profil: Loïc Lagarde

m:ovo m:ono| Views: 122

loi%cc%88c-lagarde

Harper's Bazaar izabrao ga je među najuticajnije fotografe u svijetu kada su u pitanju turizam i putovanja i to na društvenoj mreži Instargam, a kada pogledate njegove fotografije biće vam jasno zašto.

Loïc Lagarde, francuski je fotograf porijeklom iz Britanije čiji profil na Instagramu ima preko 100 hiljada pratilaca. Predivno i nestvarno prvi su epiteti koji će svakome pasti na pamet kako bi opisao njegove fotografije.

Najčešći motiv na fotografijama je arhitektura svjetskih metropola, što je i inače česta tema mnogih fotografa. Ipak, fotografije Loïca Lagarda su posebne jer on na nevjerovatan način uspijeva uhvatiti svjetlost, bilo da je njen izvor prirodni i vještački.

Za sebe kaže da se profesionalno fotografijom bavi pet godina, kao i da mu je strast za fotografisanjem rasla sa svakim novim putovanjem na kojem je pokušavao zabilježiti nezaboravno iskustvo i podijeliti ga sa drugima. Postao je fotograf specijalizovan za destinacije i luksuzne hotele, a za svaku fotografiju trudi se da bude jedinstvena.