Written by

Iskoristite 50% popusta uz Open Duo Fiksna + Internet

m:vijesti| Views: 228

Open Duo

Odaberite jedan od paketa integrisanih usluga fiksne i interneta i uživajte u brzoj i neograničenoj komunikaciji sa popustom

Do kraja marta postanite korisnik jednog od Open Duo paketa sa kombinacijom fiksne telefonije i interneta, pridružite postojećoj usluzi novu ili jednostavno produžite ugovor, a mi ćemo vas nagraditi popustom od 50% na mjesečnu pretplatu za prva četiri mjeseca korišćenja usluge.

Da vas podsjetimo da u Open Duo (fiksna + internet) paketima možete da odaberete:

Open Duo fiksna+internet 1 sa besplatnim razgovorima u m:tel fiksnoj mreži, prijatelj brojem u m:tel mobilnoj mreži sa kojim možete razgovarati po cijeni od 0,05 KM/min(bez PDV-a) i sa neograničenim internetom brzine do 2560/256 kbps.

Open Duo fiksna + internet 2+ je paket koji vam nudi besplatne razgovore u m:tel fiksnoj mreži, prijatelj broj u m:tel mobilnoj mreži I neograničeni internet sa brzinama do 8192/512 kbps.

Open Duo fiksna + internet Max koji je dostupan na određenim lokacijama i koji vam pored besplatnih razgovora u m:tel fiksnoj mreži I prijatelj broja u m:tel mobilnoj mreži, nudi i besplatne razgovore prema svim drugim fiksnim mrežama u BiH (1000 min) i internet po brzini do 15/1,5Mb/s.

Iskoristite fantastičnu pogodnost do kraja marta i uživajte u brzom internetu i besplatnim razgovorima uz popust od 50%

Za više informacija pozovite 0800 50 005.