Written by

Iskoristite m:biz popuste: Dajte krila svom biznisu

m:vijesti| Views: 146

mbiz

Ukoliko se još uvijek niste upoznali sa najnovijim m:biz tarifama, koje će zasigurno poboljšati vašu poslovnu komunikaciju, onda je pravo vrijeme da to sada učinite.

Pored odličnih bonusa koji su neizostavni dio m:biz poslovnih tarifa kompanije Mtel, uz najnoviju ponudu, ostvarićete i popust na pretplatu.

Pridružite li svom poslovnom timu nove članove i opredijelite se za m:biz Start 50+ i m:biz Start ostvarićete popust od 15%, a ukoliko se odlučite za tarifne modele m:biz Standard, m:biz Profi, m:biz Premium i m:biz VIP ostvarićete popust na mjesečnu pretplatu od 20%.

Poslujte sa neograničenim razgovorima prema fiksnim mrežama u BiH, neograničenim SMS -ovima i neograničenim mobilnom internetom, uz dodatne bonus minute za pozive prema Srbiji i popustima na pretplatu. Dajte krila svom biznisu, odaberite m:biz.

Uz m:biz tarifne modele, svoj tim možete obradovati i najnovijim telefonima iz naše ponude koje ćete pronaći na stranicama Webshopa.

Promotivna ponuda važi do 13.marta 2016. godine za sve nove ili postojeće članove vašeg poslovnog tima koji zaključe ugovor o korišćenju m:biz tarifnih modela  sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca.

Za više informacija o ponudi kontaktirajte svog m:tel menadžera prodaje , posjetite web stranicu www.mtel.ba/poslovni-korisnici ili pozovite korisnički servis 066 10 10 10.