Huawei-watch-GT2-mtel-blog

Written by

Istražite više uz moćni pametni sat Huawei watch GT 2

m:arket, preporučujemo| Views: 636

Kupovinom Huawei P30 Pro telefona dobićete na poklon vrhunski pametni sat

Prelijep spolja, snažan iznutra, pametni sat Huawei watch GT 2 može biti vaš lični asistent ili pouzdani partner u svim prilikama. Stvoren je da vam pojednostavi životne obaveze, smanji stres, analizira kvalitet sna, prati vaše cjelodnevne aktivnosti a pri sportskim aktivnostima da vam mjeri puls, bude vodič za vježbanje i prati efekat treninga.

Sa 3D zakrivljenim ekranom, izuzetno tanko tijelo sata pomjera granice dizajna i izrade. Elegantan i izdržljiv, sat je kombinacija tradicionalnog i inovativnog stila a visoka kvaliteta obezbjeđuje izdržljivost i otpornost na vodu i prašinu.

Sat ima odlični AMOLED ekran koji omogućava izuzetno precizan odziv na dodir. Sa funkcijom Bluetooth možete pozivati ili primati pozive tokom sportskih aktivnosti ili kada su vam ruke zauzete.

Huawei watch GT 2 može sačuvati do 500 pjesama i lako se upari sa vašim Huawei FreeBuds slušalicama. Možete uživati u muzici bez telefona dok trčite ili džogirate.

Pratite svoj fitnes napredak cijelog dana, sat može pratiti rad vašeg srca i dok plivate kao i pređenu udaljenost, potrošene kalorije i brzinu. Sat se brine i za kvalitetan odmor jer za vrijeme spavanja prati otkucaje srca, analizira disanje i daje ocjenu za ukupan kvalitet vašeg sna.

Huawei-P30-Pro+GT2Kirin A1, prvi nosivi čip koji je razvila kompanija Huawei, omogućava visok radni učinak a dugo trajanje baterije omogućiće da sat bude sa vama gdje god da idete.

Kupovinom Huawei P30 Pro telefona iz m:tel ponude na poklon ćete dobiti pametni sat Huawei watch GT 2. Požurite da dobijete vaš pametni sat jer ova ponuda vrijedi za prvih 150 kupaca.

Više informacija potražite na najbližem prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 08005000 ili na www.mtel.ba.