Written by

Izaberite Honor 9 Lite ili HTC Desire 12 po nižoj cijeni u web shop-u

iz ponude, m:vijesti| Views: 599

Honor 9 Lite je atraktivan uređaj, dizajniran da bude i elegantan i funkcionalan. Sa reflektivnom poleđinom koja se presijava poput dijamanta, ovaj telefon ima senzor otiska prsta i čak četiri kamere sa naprednim opcijama – prednju i zadnju dual kameru. Svijet jasnije izgleda uz još jedan par očiju a na FullView FHD+ ekranu ćete u punoj ljepoti vidjeti sve ono što uslikate.

Sa odličnim karakteristikama, Honor 9 Lite je dobar izbor za sve prilike.

Moderan i elegantan dizajn HTC Desire 12  telefona pokazuje ljepotu ove serije sa lijepo zakrivljenim rubovima koji stvaraju luksuzan osjećaj. Ovaj kvalitetan telefon ima ekran velike površine ali je dovoljno lagan za ugodno držanje i jednostavno rukovanje.

Bez obzira na dan ili noć, sa glavnom kamerom od 13 MP snimićete živopisne fotografije a 32 GB interne memorije obezbijediće više nego dovoljno prostora da ih sačuvate.

Izaberite sjajni Honor 9 Lite uz tarifni model Pretplata: S+ ili  Pretplata: S Net+ i kupite ga putem m:tel web shop-a po povlaštenoj cijeni od 96 KM.

Uz iste tarifne modele, online kupovinom u web shop-u odlični HTC Desire 12 može biti vaš po akcijskoj cijeni od samo 1 KM.

Iskoristite posebnu ponudu kupovine iz udobnosti vlastitog doma!

Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti pozivom na broj 0800 50 000, a za web narudžbe posjetite www.mtel.ba.