Written by

Izdržljivija baterija uz Battery Defender

moj android| Views: 165

akku_im_blick

Prilikom izbora mobilnog telefona gotovo je sigurno da obratite posebnu pažnju na snagu i izdržljivost baterije. S obzirom na životni tempo modernog čovjeka, neophodno je da vaši pametni ljubimci sačuvaju što više energije za svakodnevne aktivnosti koje poduzimate. Naredna aplikacija bi mogla da vam pomogne u tome. 

Naime, u pitanju je softver Battery Defender – Battery Saver, koji je ubrzo ocijenjen kao jedan najkorisnijih za Android uređaje. Ponudiće vam jednostavnost pri upotrebi, sa jasnim opcijama, za razliku od sličnih aplikacija koje su poznate upravo po svojoj složenosti. Sve što je potrebno jeste da pokrenete jednu od dvije ponuđene opcije, bilo da želite da omogućite ili onemogućite štednju baterije. Zapravo, na tajn način kontrolišete rad suvišnih procesa i aplikacija koje rade u pozadini. 

Ukoliko intenzivno koristite svoj mobilni telefon i niste zadovoljni kako prati vaš tempo, preuzmite ovu aplikaciju i slične brige ostavite u prošlosti. Aplikacija Battery Defender – Battery Saver se može preuzeti putem Google Play prodavnice.