blog_AMC_Eli Roth History Of Horror_mtel_IPTV

Written by

Izdvojeno iz programa – oktobar na AMC i Minimax kanalima

m:tel IPTV, tv filter| Views: 220

Na AMC kanalu oktobar je rezervisan za serije koje su pune tajni, mističnih dešavanja ili dramatičnih radnji koje će zastrašiti gledaoce, što je inače i uobičajeno za mjesec koji završava sa Noći vještica.

Pogledajte koje su to uzbudljive i šokantne nove sezone popularnih serija koje ćete gledati na AMC kanalu (pozicija 337) koji se nalazi u m:tel IPTV osnovnom paketu.

Preacher – sezona 4, ponedjeljkom u 22.00 časa. Premijera sezone: 7. oktobar.

Preacher

Kako se priča sve više približava posljednjoj epizodi serije, završetak priče koji je Bog osmislio za univerzum počinje da poprima svoj oblik. Zarobljeni između nebeskih proročanstava, paklenih zatvora i sveopšteg nuklearnog rata, Džesi, Tulip i Kesidi kreću se krvavim putem do Svevišnjeg. Da li će stići da dođu do Boga na vrijeme ili je ovaj pokolj dio njegovog božanskog plana uskoro će biti otkriveno u jurnjavi serije Preacher ka kraju svijeta.

Teror: Ozloglašeni, četvrtak u 22.00 časa. Posljednja epizoda: 17. oktobar.

Smještena u period Drugog svjetskog rada, serija Teror: Ozloglašeni odvija se oko niza bizarnih smrti koje proganjaju japansko-američku zajednicu i oko mladića koji pokušava da razumije strahotnu pojavu koja je odgovorna za to i izbori se sa njom. Čuveni režiser i producent Ridli Skot je izvršni producent serije.

Visionaries: Eli Roth’s History of Horror – sezona 3, nedjeljom uveče. Premijera sezone: 27. oktobar.

Serija AMC Visionaries: Eli Roth’s History of Horror okuplja majstore horora – pripovjedače i zvijezde koje su definisale ovaj žanr. U seriji se pojavljuju najpoznatiji pripovedači kao što su Stiven King, Kventin Tarantino, Džordan Pil, Džejson Blum, Robert Englund, Linda Balir, Tipi Hedren, Rob Zombi, Hejli Džoel Osment, Džek Blek, Džejmi Li Kurtis i drugi.

Svaka epizoda od sat vremena povešće gledaoce na zastrašujući put istraživanja razvoja horora kroz različite periode njegovog uticaja na društvo.

Stan Against Evil – sezona 2, maraton (ep.1-8), 30-31. oktobar od 22.00 časa.

Stan Against Evil

Serija Stan Against Evil prati Stena Milera, konstantno nezadovoljnog bivšeg šerifa malog grada u Novoj Engleskoj koji je primoran da ode u penziju. Stenu je teško da preda svoje dužnosti Evi Baret, sposobnoj i lijepoj novoj šerifici u gradu, ali to se sve mijenja kada sklope neočekivani savez u trenutku kada shvate da stvari nisu baš onakve kakve treba da budu. Njih dvoje se zajedno bore protiv pošasti demona koji progone grad, koji je igrom prilika izgrađen na mestu gde se odvijalo masovno spaljivanje veštica u 17. vijeku.

 

Na Minimax kanalu (pozicija 205) oktobar je mjesec prijateljstva. Popularni kanal za najmlađe gledaoce pripremio je nove sadržaje.

Moj mali poni

Najmlađi gledaoci će imati priliku da se raduju dogodovštinama omiljenih likova iz novih epizoda serije Moj mali poni; Prijateljstvo je čarolija.  Nova sezona počinje 5. oktobra u 10.40 časova.

Takođe, svi koje vole ovu seriju, uživaće i u filmskoj verziji sa istim junacima. Premijera filma Moj mali Poni – Djevojke iz Ekvestrije: Vrteška prijateljstva emitovaće se 30. oktobra u 8.45 časova.

7 patuljaka i ja, 4. oktobar u 7.05 časova

7 PATULJAKA I JA

„Ko je spavao u mom krevetu?”, „Ko je jeo iz mog tanjira?”, „Ko je pio iz moje šolje?” Sigurno znaš iz koje bajke su ovi citati… Ali šta bi bilo da jednog dana shvatiš da si ti ustvari Snežana i da odjednom moraš da delis svoju kuću sa 7 patuljaka? Pa, da počnemo: „Nekada davno…” Pridruži nam se da vidiš šta slijedi!