Written by

Januar na HBO-u: Blokbasteri i hit filmovi

m:tel IPTV| Views: 306

Lucy

HBO, vodeća premijum televizijska mreža koju možete pronaći u dodatnom Open HBO paketu u sklopu Open IPTV-ja, s ponosom najavljuje da će januar na HBO-u obilježiti premijere holivudskih blokbasterai hit filmova. U nastavku izdvajamo najzanimljivije od brojnih naslova koji će se u mjesecu pred nama premijerno prikazivati na HBO-u.

HBO prvog dana 2016. godine u 20.05 časova, donosi megapremijeru filma „Međuzvjezdani“ (Interstellar). Nagrađena Oskarom za najbolje vizuelne efekte, prošlogodišnja drama Kristofera Nolana, vodi nas u blisku budućnost, kada Zemljom haraju suša, nestašica hrane i ekstremne promjene klime. Kroz gotovo tročasovni ep vode nas: Metju Makonahi, En Hetavej, Džesika Častejn, Majkl Kejn, Elen Berstin…

„Kingsman: Tajna služba“ (Kingsman: The Secret Service), film zasnovan na čuvenom stripu u režiji Metjua Vona, priča o supertajnoj špijunskoj organizaciji koja regrutuje neotesanog, ali perspektivnog momka s ulice za izuzetno naporan program obuke, baš kad izopačeni tehnološki genije zaprijeti da ugrozi svijet. Megapremijera filma sa odličnom glumačkom ekipom – Kolin Firt, Majkl Kejn, Taron Edžerton, Mark Strong, Samjuel L. Džekson – zakazana je za 3. januar u 20.05 časova.

„Drakula: Neispričano“ (Dracula Untold), istražuje porijeklo čovjeka koji je postao najčuveniji vampir na svijetu. Luk Evans tumači princa Vlada – kako se Drakula zvao prije nego što je postao pravi vampir. U filmu Garija Šora, koji na HBO-u gledamo 10. januara u 20.05 časova, pored Luka Evansa igraju: Sara Gadon, Dominik Kuper, Art Parkinson, Čarls Dans i mnogi drugi.

„Divljina“ (Wild), reditelja Žan-Marka Velea, koji je bio ovogodišnji kandidat za dva „Oskara“, na HBO stiže 17. januara u 20.05 časova. Poslije dugogodišnjeg nemarnog ponašanja, heroinske zavisnosti i raspada braka, Šeril Strejd (Riz Viterspun) donosi ishitrenu odluku. Progone je uspomene na majku Bobi (Lora Dern) i ona potpuno sama kreće na pješačenje od 2.000 kilometara duž istočne obale Tihog okeana.

„Lusi“ (Lusy) istražuje šta bi se dogodilo kad bi čovjek koristio 100% kapaciteta mozga. U akcionom trileru čija je premijera na HBO-u zakazana za 24. januar u 20.05 časova, glavne uloge tumače oskarovac Morgan Frimen i Skarlet Johanson. Kada droga slučajno dospije u njen organizam, Lusi (Johanson) se pretvara u superženu, koja mislima pomijera predmete, a može da kontroliše bol i druge neprijatnosti.

Za Božić je HBO pripremio filmove za svačiji ukus, pa će tako najmlađi gledaoci od ranih jutarnjih sati moći da uživaju uz filmove: „Skubi Du! Frankenstrava“ (Scooby-Doo! Franken Creepy, u 6.00 časova), „Nindža kornjače“ (Teenage Mutant Ninja Turtles, 7.15 časova), „Rio 2“ (u 11.50 časova), a starije gledaoce čekaju naslovi: „Međuzvjezdani“ (Interstellar, 9.00 časova), „Planeta majmuna: Revolucija“ (Dawn of the Planet of the Apes, 13.30 časova), „Godzila“ (Godzilla, 15.40 časova), „Egzodus: Bogovi i kraljevi“ (Exodus: Gods and Kings, 20.05 časova), kao i koncert slavne rok grupe U2 – „Turneja iNNOCENCE + eXPERIENCE: Koncert u Parizu“ (U2 Innocence + Experience Tour Live in Paris, u 17.45 časova).

Budite i u 2016. godini uz HBO i Open IPTV.

HBO se u Open IPTV rasporedu nalazi na poziciji 701, a za sve dodatne informacije o Open programskim sadržajima i novim ponudama posjetite open.mtel.ba stranicu.

Izvor: HBO pressroom