Jedinstven priručnik za YouTubere - Youtube kanal: Creator Insider

Written by

Jedinstven priručnik za YouTubere – Youtube kanal: Creator Insider

m:reza, preporučujemo| Views: 225

Za eksperimentalni YouTube kanal Creator Insider, koji vam danas predstavljamo, možemo reći da će poslužiti kao jedinstven priručnik za YouTubere.

Na ovom kanalu ćete naići na obilje informacija koji YouTube kreatori dijele sa tom zajednicom. One će vam pomoći da lakše i bolje upravljate svojim kanalom.

Kroz razgovore sa brojnim stručnjacima iz te oblasti, ovdje su vam dostupne mnoge korisni podaci i savjeti koji će vam pomoći da sve ono što radite na svom zvaničnom kanalu izdignete na jedan viši nivo. Iskustva vrsnijih YouTubera i kreativaca koji se bave tim kanalom, s one druge strane koja vam možda nije toliko bliska i poznata, olakšaće vam u situacijama kada niste sigurni kako na YouTube-u neke stvari i pravila, prosto, funkcionišu.

Od dekodiranja algoritama, do toga kako se odlučiti za određeni video snimak ili izgled naslovne strane, pa do faktora koji utiču na rangiranje objavljenog sadržaja, sve to, ali i mnogo više korisnih informacija možete pronaći upravo na kanalu Creator Insider: