Written by

Jedinstvena ponuda i u mini paketima

m:vijesti| Views: 157

Moj-Mix-Spajalica-boost-1200x628

Kvalitetna i pouzdana ponuda uz dobru zabavu obilježili su ljetnju ponudu kompanije m:tel. Razne pogodnosti su stavljene na raspolaganje korisnicima m:tel-a, a konstantan interes bilježe  i brojne igre koje kompanija redovno pokreće. Jedna od takvih je i dobro poznata Moj Mix spajalica, Facebook igra koja iz mjeseca u mjesec okuplja sve veći broj igrača.

Izazov koji prati Moj Mix spajalicu podrazumijeva spajanje ponuđenih kartica na kojima se nalaze određene tarifne opcije sa njima odgovarajućim paketima. Na ovaj način se testira memorija igrača uz koju je potrebno i dosta sreće. Takmičari su prinuđeni da maksimalno iskoriste svaki pokušaj, a na raspolaganje su stavljene isključivo tri partije dnevno. Tri takmičara koji se pokažu najupornijima i zauzmu prva tri mjesta na kraju mjeseca dobijaju vrijedne poklone.

Moj Mix ponuda, koja je i osnov ove igre, krojena je na osnovu potreba korisnika m:tel mreže. Brojni bonusi, besplatni pozivi ka prijatelj broju, jeftiniji razgovori, neograničeno slanje SMS poruka, kao i brojne druge pogodnosti su dostupne u vidu različitih paketa.

Da Moj Mix paketi predstavljaju spoj pouzdane i povoljne ponude pokazuje i Moj Mix Mini tarifa. Kao što i naziv nagovještava, za minimalan ulog korisnicima se stavlja na raspolaganje 100 besplatnih minuta ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH, isto toliko SMS poruka ka svim mrežama u BiH i 150MB mobilnog interneta i to za svega 22.23KM.

Više informacija o prednostima koje vas očekuju izborom neke od Moj Mix tarifa, potražite putem m:tel stranice www.mtel.ba ili pozivom na broj 066 10 10 10.

Moj Mix spajalicu zaigrajte na našoj zvaničnoj Facebook stranici.