Jeste li za eco-friendly bežične slušalice?

Written by

Jeste li za eco-friendly bežične slušalice?

m:mix, m:ovo m:ono| Views: 136

Svio oni kojima je podjednako važna ljubav prema muzici i planeti Zemlji sigurno znaju za House of Marley, brend koji je okrenut ekološki prihvatljivim proizvodima. U pitanju je kompanija na čijem je čelu Rohan Marley, sin legendarnog Bob-a Marley-a, a bavi se proizvodnjom audio uređaja.

U njihovoj ponudi su slušalice, zvučnici i gramofoni, a poslovnost ne zasnivaju samo na kvaliteti, već i na principu održivosti, odnosno na zaštiti životne okoline. Dakle, govorimo o eco-friendly pristupu i proizvodima koji su u skladu sa Marley filozofijom.

U ovom slučaju govorimo o eco-friendly bežičnim slušalicama Liberate Air, koje su nedavno predstavili. Kako im i sam prefiks kaže, napravljene su od održivih materijala. Alternativa su plastičnim slušalicama, a izrađene su od bambusa, recikliranog aluminijuma i prirodnih vlakana iz drveta te materijala nastalog reciklažom plastičnih boca.

Ove bubice se mogu pohvaliti impresivnim baterijama, sa devet sati reprodukcije bez punjenja, uz 32 dodatna s punjenjem. 

Dizajnirane su za aktivan stil života i savršen saputnik tokom izleta ili vožnje biciklom. Zahvaljujući senzoru za dodir, aktiviraju se lako, u bilo kojoj prilici, a na isti način kontrilišete repordukciju muzike, kao i pozive.

Otporne su na manje količine vode i znoja i pozivaju vas da „oslobodite svoj zvuk“.