Mtel dopuna net

Written by

Još više neta za korisnike m:tel mobilnog interneta na dopunu

iz ponude, m:vijesti| Views: 977

U vrijeme kad koristimo internet više nego inače, stiže još dobrih vijesti iz kompanije m:tel. Za sve korisnike usluge DopunaNET koja predstavlja uslugu mobilnog interneta na dopunu, od sada su u ponudi poboljšane tarifne opcije za internet.

Možete se odlučiti za opcije:

– 500 MB/30 dana/5,85KM,

– 4 GB/30 dana/11,70KM ili

– 10 GB/30 dana/17,55KM

Da biste odabrali neku od navedenih opcija jednostavno ukucajte *100# i brzo aktivirajte prepaid mobilni internet, a opcije možete aktivirati i putem zvanične m:tel web stranice ili koristite aplikaciju m:go.

Ukoliko eventualno iskoristite internet bonus prije isteka važenja tarifne opcije DopunaNET, i dalje ćete imati neograničen pristup internetu, ali po smanjenoj brzini.

Mobilni internet na dopunu je praktičan ukoliko mijenjate mjesto boravka ili vam je potrebno da ponesete internet sa sobom na vikendicu, u prirodu ili neku drugu lokaciju sa koje želite koristiti internet na vašem računaru ili tabletu.

Ukoliko želite koristiti ovu uslugu po prvi put, za samo 29 KM dobijate m:tel prepaid mobilni internet paket sa USB modemom, net SIM karticom, 4 KM početnog bonusa na računu i 1GB ekstra bonusom.

Uživajte u neograničenom surfovanju sa bilo koje lokacije u BiH.