Written by

Kako da isključite opciju “Seen” u Facebook Messenger-u?

kako? lako!| Views: 134

unseen

Opcija “Seen” na Facebook-u veoma često može da zada glavobolje. Sigurno se i vama desilo da želite pročitati poruku koju vam je neko poslao, ali da ta osoba to ne sazna istog trenutka. Kako da to spriječite? U ovom tekstu ćemo vam otkriti nekoliko načina za to da pošiljaoci ne vide da ste otvorili njihovu poruku u Facebook Messenger-u.

Sam Facebook nema podešavanja koja vam to omogućavaju, ali ih ima vaš telefon. Najefikasniji način da ovoj iritantnoj opciji stanete u kraj jeste da uključite avionski mod. Nakon što pročitate poruku zatvorite aplikaciju Facebook Messenger, isključite avionski mod i to je to.

Ukoliko koristite Facebook na računaru i to u Chrome-u biće vam potreban dodatni plugin. Otvorite novi prozor, a zatim kliknite na šarene kockice u gornjem lijevom uglu ekrana pored kojih piše “Apps” i dobićete meni opcija vezanih za Chrome i Google. Kliknite dva puta na ikonicu “Web Store” i izaberite opciju “Unseen”. Pritisnite opciju “Add to Chrome” i ekstenzija će se instalirati. Sa desne strane će vam se pojaviti plavi kružić i ako kliknete na njega ponudiće vam još nekoliko načina kontrole Facebook Messenger-a.

Korisnici Firefox-a treba da otvore novi prozor, a zatim da kliknu tri linije u gornjem desnom uglu ekrana. Iz ponuđenog menija izaberite “Add-ons”, potražite “Message Seen Disable” i kliknite dugme “Add to Firefox”.