Kako da izmjerite koliko vrijedite na Instagramu?

Facebook CEO Mark Zuckerberg speaks during a press event at Facebook headquarters on June 20, 2013 in Menlo Park, California.

Milioni korisnika svakodnevno posjećuju i uređuju svoje naloge na društvenim mrežama, a Instagram je jedna od najmnogoljudnijih platformi ove vrste. Brojni dodaci se svako malo dodaju kako bi se unaprijedilo korisničko iskustvo, a jedan od najskorijih je i onaj koji omogućava korisnicima da izmjere koliko zaista vrijede na Instagramu. 

Naime, na taj način možete da izmjerite koliku zaradu bi mogao da donese vaš Instagram nalog, naročito ako imate tendencije da postanete influencer, a takvi proračuni se rade na osnovu broja i učestalosti objava, broja interakcija i broja pratilaca uopšteno. Poznato je da influenceri zarađuju znatno više ukoliko imaju veću stopu engagementa i ukoliko su se okružili velikim brojem “prijatelja”.

Ukoliko ste i vi prilično aktivni na ovoj platformi i zanima vas kolike su vam šanse da postanete poznati influencer, testirajte svoj nalog već sada klikom na ovaj link.

 

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se