Written by

Kako da koristite Instagram na Mac računaru

kako? lako!| Views: 358

Kao što već sigurno znate, Instagram je popularna društvena mreža i aplikacija koja vam omogućava da editujete i dijelite fotografije i kratke video zapise sa svojim prijateljima. Primarno je dizajnirana da se koristi isključivo na mobilnom telefonu, ali ako vi preferirate rad na računaru onda će vam dobro doći savjeti kako da ovu mrežu koristite na Mac-u

Postoji nekoliko rješenja pomoću kojih možete pristupiti Instagramu na vašem Mac računaru ili Macbook-u, ali prvo što morate uraditi jeste emulirate Android sa Apple uređajem. Možda vam zvuči komplikovano, ali ako više volite raditi na računaru, isplatiće se.

Na tržištu postoji nekoliko dostupnih Android emulatora, ali najbolji je svakako BlueStacks, jedan od onih na koje se možete osloniti, a radi kako na Windows tako i na Mac OS.

Prvo šta treba da uradite jeste da odete na BlueStacks i skinete aplikaciju na vaš računar te pratite instrukcije za instalaciju. Pored toga, biće vam neophodan i Google nalog, ako ga imate povežite se sa postojećim ili ovorite novi.

U tražilicu ovog programa ukucajte Instagram da biste aplikaciju pronašli na Google Play Store, zatim skinite i instalirajte. Nakon toga skinite Instagram, pokrenite aplikaciju i ulogujte se sa vašim korisničkim imenom. Ovaj metod bi sve funkcije Insatagrama trebalo da prenese na vaš desktop računar, da imate mogućnost pregledavanja fotografije, postavljanja novih, slanja poruka.

Pomoću BluStacks programa sve Android aplikacije možete koristiti na isti način i na vašem desktop računaru.