Written by

Kako da kupite nešto iz bijele tehnike u Openu?

kako? lako!| Views: 95

bijela-tehnika

Open paketi kompanije m:tel nude mnoge pogodnosti u zavisnosti od potreba i potražnje korisnike, a već je dobro poznato da se u sklopu ove usluge nalaze i vrhunski uređaji za domaćinstvo.

Kakve uređaje mogu kupiti?

Kvalitet bijele tehnike koju možete odbrati u okviru Open paketa garantuju nadaleko poznate i dokazane marke, kao što su slavni Samsung (frižideri, veš mašine, mikrotalasne rerne i usisivači), te Indesit (električni šporeti) i Ariston (mašine za suđe).

Postoje li neke olakšice prilikom kupovine?

Ukoliko se odlučite za ovu jedinstvenu ponudu kompanije m:tel, svoje domaćinstvo možete opremiti ovom sjajnom bijelom tehnikom, a m:tel vam nudi olakšicu prilikom plaćanja. Preciznije, sve navedene uređaje možete kupiti na 12 beskamatnih rata, i to bez dodatne dokumentacije, a u ovo je uključena i besplatna kućna dostava u roku od 3 radna dana (osim nedjelje).

Mogu li kupiti više od jednog uređaja?

Možete kupiti do dva uređaja odjednom, a plaćanje se takođe može obaviti i gotovinski u ukupnom iznosu, bez ikakvog ugovornog obavezivanja.

Kakvi su uslovi prilikom kupovine na rate?

Kupovina na 12 beskamatnih rata moguća je za sve nove i postojeće korisnike Open paketa tj. integrisane ponude usluga fiksne telefonije, pristupa Internetu i IPTV usluga, sve nove i postojeće korisnike paketa integrisane ponude usluga fiksne telefonije, mobilne telefonije, pristupa internetu i IPTV usluga, kao i za sve nove i postojeće korisnike pojedinačne usluge pristupa internetu.

Kakve prednosti nude Open paketi?

Ukoliko postanete Open korisnik, objedinićete svoje već postojeće m:tel usluge u neki od Open paketa, a prva tri mjeseca cijena pretplate je samo 1 KM. Ovo takođe važi za one koji obnove ugovor za svoj Open paket.

Kako izgledaju Open paketi?

Open će vam pomoći da lakše ostvarite komunikaciju, informišete se ili zabavite, a usluge su raspoređene u Open Duo, Open Trio i Open Quadro pakete.

Kombinacija besplatnih razgovora u fiksnoj mreži, različite internet brzine prilagođene svim vašim potrebama, izbor preko 140 digitalnih TV kanala, izbor Prijatelj brojeva u mobilnoj mreži uz znatno povoljnije razgovore, te bonusi u mobilnoj telefoniji, svakako su razlog zbog čega ćete odabrati Open.

Da li je to sve?

Pored svih nabrojanih prednosti, za korisnike Opena m:tel uvijek nudi i atraktivne ponude uređaja iz bogate ponude. Ako su vam dobar TV ili tablet potrebniji od jeftinije tromjesečne pretplate, onda je pravi izbor da u Open akcijima potražite jedan od ponuđenih uređaja po povoljnijoj cijeni.

Za više informacija o načinu i uslovima kupovine posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto.