Written by

Kako da najbrže napravite svoj GIF?

kako? lako!| Views: 186

kako napraviti gif

Da li dugo vremena provodite surfajući po internetu? Da li volite da gledate GIF-ove ili ste čak poželjeli da napravite vlastiti GIF? Besplatni alati uglavnom omogućavaju postavljanje fotografija, ali ne dozvoljavaju rezanje materijala.Mi vam predstavljamo jedan od najboljih načina da postanete ekspert za GIF-ove jer je tehnologija i to predstavila u poboljšanoj verziji.

napravi gif

Stranica Imgur predstavila je svoj vlastiti GIF kreator za one koji žele da zabilježe vlastiti trenutak i postave ga na Imgur stranici, ali i podijele sa prijateljima, a način je vrlo jednostavan. Korisnik treba da kopira link željenog videa ili uploaduje fotografije na stranicu Imgur. GIF može trajati 15 sekundi što je više nego dovoljno da pokažete ono što ste ste zamislili.

pravljenje gifa

Dakle, ako odaberete video koji traje oko 5 minuta i želite da vaš GIF sadrži samo najbolje scene, postupak je vrlo lak, a strania će vas sama voditi kroz njega i nakon što ste to učinili kliknite na opciju Create GIF. Ono što Imgur izdvaja od drugih stranica je što se GIFovi izrađuju brže, sve je jednostavnije objašnjeno i istinski ljubitelji ubrzanih slika koji je postao izrazito popularan u svijetu obožavaće Imgur jer pruža i mogućnost umrežavanja ljudi. Neka GIFovanje počne!